Ősszel is folytatódik a Tanösvény program

Bár vége a nyári szünetnek, azért a szeptember is tartogat több programlehetőséget a kirándulók számára. 
 
Azok az iskoláscsoportok, amelyek szeretnék kihasználni ezeket a lehetőségeket arra, hogy túrázzanak, sétáljanak a természetben, szeptemberben még megtehetik, hiszen a hónap végéig lehet jelentkezni a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata által tartott ingyenes tanösvénytúrákra. A túrák ideje alatt a FÖRI egyenruhás természetvédelmi őreinek a segítségével játszva tanulhatnak a gyerekek Budapest természeti értékeiről, a természetvédelmi területeken betartandó szabályokról. 
 
Elkeseredni a rossz idő beköszöntével sem kell, hiszen a „Házhoz megy a tanösvény” program keretében iskolákban és óvodákban tartanak munkatársaink 45 perces természetismereti „tanórákat”, amelyeken közvetve tapasztalhatják meg a gyerekek a természet csodáit.
 
A Házhoz megy a Tanösvény program továbbra is ingyenes, minden szükséges eszközt Őrszolgálatunk biztosít. A programok alkalmazkodnak időtartamukat tekintve az iskolai órarendekhez. Óvodákban a korosztálynak megfelelően kb. 30-40 perces egy-egy foglalkozás.
 
Jelentkezni lehet a dios.dora@fori.hu, vagy a termeszetvedelem@fori.hu e-mail címeken, vagy a +36 20 393 1657- es telefonszámon.